Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاندیداهای مجمع نیروهای انقلاب اصفهان در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی برنامه‌های خود را تشریح کردند. ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۹ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، گردهمایی حامیان مردمی مجمع نیروهای انقلاب اسلامی با حضور 5 نامزد انتخاباتی منتخب این مجمع در مسجد صاحب الزمان (عج) اصفهان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زهرا شیخی یکی از نامزدهای انتخاباتی منتخب مجمع نیروهای انقلاب در این گردهمایی اظهار داشت: باتوجه به سوابقی که در زمینه بهداشت و درمان کسب کرده‌ام و همچنین سالیانی را که در بیماری گذراندم کاملاً برای بنده مشهود است که آمار بیماران سرطانی در اصفهان بیش از دیگر شهرهای کشور است.

وی در خصوص مباحثی که باید درمورد آن‌ها تامل کرد، اظهار داشت: از جمله مباحث مهم و قابل تامل در اصفهان بحث بهداشت، درمان، تغذیه، سلامتی و البته زاینده رود است. دلیل اصلی کاندیداتوری بنده برای شرکت در انتخابات مجلس نیز مرتبط با فعالیت در بخش سلامت است که باید بسیار به آن پرداخته و معضلات موجود حل شود.

کاندیدای مجمع نیروهای انقلاب اصفهان در انتخابات مجلس شورای اسلامی بیان کرد: متأسفانه برخی قوانین به درستی اجرا نمی‌شوند چرا که ما در بحث زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی کشور نقص‌هایی می‌بینیم که این معضل‌ها باید در مجلس حل شوند و چون نماینده با رأی مردم و حق‌الناس به مجلس آمده است باید با دقت عمل وارد شود و بر اجرای صحیح قوانین نظارت داشته باشد.

وی عنوان کرد: در مجمع نیروهای انقلاب 5 نفر هستیم که بیانیه‌ای صادر کردیم و در هیچ گروه دیگری قرار نمی‌گیریم و دلیل این صحبت ایجاد وحدت بین ماست.

شیخی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب درمورد سبک زندگی ایرانی اسلامی صحبت کردند و بر آن تاکید کردند که باید به این موضوع مهم پرداخته شود.

وی با اشاره به لزوم تحول در بخش سلامت افزود: در ادامه تاکید بر سبک زندگی افراد باید بدانیم پیشگیری از موضوعات بسیار مهم است که اگر از ابتدا آن را کنترل کنیم می‌توانیم از بروز برخی حوادث و بیماری‌ها جلوگیری نماییم بنابراین نکته قابل توجه برای بنده اصلاح وضعیت آب و هوا، حمل و نقل و سوخت‌هایی است که برای سلامت افراد مضرر است.

دیگر کاندیدای انتخاباتی منتخب مجمع نیروهای انقلاب در اصفهان در این مراسم گفت: همه ما در یک جامعه اسلامی زندگی می‌کنیم که باید حول محور کلمه الله جمع شویم.

عباس مقتدایی اظهار داشت: قانون اساس جمهوری اسلامی ایران بیان می‌کند که قیام‌ملت در صدد زدودن زنگارهای استبداد از جامعه و پاک نمودن سلطه بیگانگان از جامعه است.

وی افزود: آزادی بیان به معنی آن است که بتوانیم حرف حق را آزادانه بیان کنیم بنابراین اعلام می‌نمایم که آمیختگی بین دین و سیاست را با رویکرد قرآنی می‌توانیم در خط و مشی‌ها به‌کار ببریم تا به وضعیت موجود کمک کنیم.

نامزد انتخاباتی منتخب مجمع نیروهای انقلاب اصفهان تصریح کرد: بنده به عنوان فرزند اصفهان که می‌دانم اصفهان یک دُر گرانبها است می‌خواهم به آن پروا بدهم چرا که در سوابق گذشته بنده مشخص است که برای تحقق این امر تلاش نیز کرده‌ام.

وی عنوان کرد: در مجلس شورای اسلامی طوماری را با کمک دیگر نمایندگان کشور امضا کردیم که بیان کنیم اصفهان با قدمتی تاریخی آیا درست است که به فکر آثار ارزشمند و گرانبهای آن نباشیم؟ درحالی که حفظ این آثار بسیار مهم است.

مقتدایی گفت: زاینده رود که یک رودخانه ملی است باید برای آن تصمیمی ملی اخذ شود و در مورد آن به درستی اندیشید درحالی که دولت پس از مدت‌ها بالاخره پذیرفت که این رودخانه ملی است.

وی بیان کرد: مردم اصفهان از انتقال آب زاینده رود ابراز نگرانی کردند و این وظیفه نماینده اصفهان است که این موضوع را بررسی کند اما کسی برای پیگیری آن حضور نداشت.

نامزد انتخاباتی منتخب مجمع نیروهای انقلاب اصفهان گفت: بنده در مجلس به جای آن‌که استعفا دهم به جد تلاش می‌کنم تا مطالبات مردم را بگیرم و آن‌ها را به سرانجام برسانم بنابراین اکنون زمان وحدت است که دست یاری ما را بگیرید و حمایتمان کنید و ما نیز به جای آنکه خود را ببینیم باید به بدنه مردم برویم و از مشکلات آن‌‌ها باخبر شویم.

وی خطاب به مردم اعلام کرد: مردم اصفهان طلیعه مجلس یازدهم را ببینند، در حالی که این مجلس هنوز فعالیت خود را شروع نکرده اما مردم می‌توانند مطالباتشان را به راحتی بروز دهند و خواستار آن‌ها شوند چون فکر می‌کنند زمینه بروز دارند، بنابراین مجلس باید جلوتر از دولت در رسیدگی به مطالبات پیش برود اما متاسفیم که مجلس را بخشی از دولت می‌بینیم درحالی که باید دولت در ریل‌های مجلس حرکت کند.

مهدی طغیانی از دیگر نامزدهای انتخاباتی منتخب مجمع نیروهای انقلاب گفت: در 30 سال گذشته حوزه اقتصاد کشور هیچگاه به چنین وخامتی که اکنون در آن هستیم نرسیده بود و چنین رکوردی را در نرخ بیکاری کشور شاهد نبودیم.

وی اظهار داشت: متاسفانه اقتصاد ایران اقتصاد سالمی نیست چراکه رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند اقتصاد ایران چهار مشکل دارد که دو مشکل آن درونی و از عیوب ساختاری است.

کاندیدای مجمع نیروهای انقلاب در انتخابات مجلس شورای اسلامی بیان‌کرد: قرار است در سال 1404 رتبه نخست خاورمیانه شویم، اما اکنون که 5 سال از آن باقیمانده است شاهد اقتصاد خوبی نیستیم درحالی که اقتصاد ایران ظرفیت دارد که از برترین اقتصادهای جهان باشد.

وی خاطرنشان کرد: ما در حوزه اقتصاد دچار مشکل هستیم و بیش از آنکه مسائل ما ناشی از تحریم و مشکلات بیرونی باشد ناشی از مشکلات و مسائل داخلی است البته لازم به ذکر است که تحریم ایران یکی از پیشرفته‌ترین تحریم‌هاست ولی به این نتیجه رسیدیم که 10 درصد از تحریم‌ها باعث مشکلات اقتصادی پیش آمده در کشور است است و 90 درصد مشکلات داخلی است.

وی افزود: هرکاری که می‌شود کرد باید انجام دهیم تا چرخه تولید در کشور راه بیفتد همچنین برای رونق تولید باید نظام بانکی کشور را که نخستین و مهم‌ترین بحث است را اصلاح کنیم چراکه خود مانع تولید است چون نرخ‌های سود با شرایط تولید در ایران سازگار نیست و نظام بانکی با تولید گره نخورده است.

طغیانی گفت: نظام مالیاتی کشور نیز باید اصلاح شود چراکه بازهم مشوق تولید نیست، نظام کنونی مانع تولید است و سپرده بانکی درحال حاضر منفعت بالایی دارد بنابراین تولید تعطیل می‌شود و مردم‌پول‌هایشان را در بانک می‌گذارند درحالی که باید برعکس باشد.

انتهای پیام/174/ش

R41346/P/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انتخابات مجلس شورای اسلامی مجمع نیروهای انقلاب اصفهان مجمع نیروهای انقلاب انتخابات مجلس اقتصاد ایران زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۱۳۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت لیست‌ها در مرحله دوم انتخابات مجلس

از زمان آغاز تبلیغات، جبهه‌ها و ائتلاف‌های مختلف در رقابت برای کسب 45 کرسی باقی مانده مجلس شورای اسلامی، فهرست‌ کاندیدای مورد حمایت خود را برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم اعلام کردند که در این گزارش به مرور آنها پرداخته‌ایم.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا، جبهه‌ها و ائتلاف‌های مختلف از جمله «شورای ائتلاف نیروهای انقلاب»، «ایران متحد»، «شورای وحدت اصولگرایان»، «ائتلاف امنا»، «جبهه پایداری»، «شانا»، «جبهه ایران اسلامی»، «جبهه مردمی ایران قوی»، «خانه انقلاب»، «جمعیت جوانان»، «جامعه اسلامی مهندسین» فهرست کاندیدای مورد حمایت خود برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم را منتشر کرده‌اند.

مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم، جمعه ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود. این انتخابات برای تعیین تکلیف ۴۵ کرسی باقیمانده از مجلس دوازدهم است که در دور اول، نامزدهای آنها حدنصاب قانونی تعداد رأی را کسب نکرده بودند.

انتخابات در ۲۲ حوزه انتخابیه و در ۱۵ استان برگزار می‌شود که در ۸ حوزه، تمام مراحل انتخابات الکترونیکی است.

شورای ائتلاف نیروهای انقلاب

شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با دعوت مردم و نیروهای جبهه انقلاب به حضور و مشارکت گسترده در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، لیست نهایی نامزدهای مورد حمایت خود در این مرحله از انتخابات را در حوزه‌های انتخابیه سراسر کشور منتشر کرد.

ایران متحد

«ایران متحد» لیست ۵ نفره خود برای دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس را منتشر کرد.

۱. ابوالفضل ظهره‌وند
۲. عطا بهرامی
۳. حسن خجسته باقرزاده
۴. علی‌اصغر پور محمدی
۵. سمیه گل‌پور چمرکوهی

شورای وحدت اصولگرایان

مسئول روابط عمومی و امور رسانه شورای وحدت، اظهار کرد: در فرایند انتخاب کاندیداها، تلاش شد در شرایط برابر از نظر صلاحیت، بانوان در اولویت قرار داشته و در صدر فهرست قرار گیرند و فهرست مورد حمایت شورای وحدت در دومین مرحله انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران به ترتیب زیر است:

۱- سمیه گلپور چمرکوهی
۲- ریحانه اخلاقی
۳- سمیه رفیعی
۴- زینب قیصری
۵- زهره سادات لاجوردی
۶- علی‌اصغر پورمحمدی
۷- ابوالقاسم جراره
۸- محمد سراج
۹- مجتبی رحماندوست
۱۰- علیرضا سلیمی
۱۱- حسین صمصامی مزرعه آخوند
۱۲- ابراهیم عزیزی
۱۳- پیمان فلسفی
۱۴- سیدنظام الدین موسوی
۱۵- سیدمرتضی محمودی
۱۶- احمد نادری

ائتلاف امنا

دبیر شورای مرکزی ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب (امنا) توضیح داد: با تصویب شورای مرکزی تمامی ۱۵ نامزد راه یافته فهرست ائتلاف به دور دوم، در این مرحله نیز در لیست امنا قرار دارند. همچنین با توجه به اینکه آقای مهدی شریفیان در اطلاعیه‌ای رسماً اعلام کرد که خود را متعهد به رویکردهای ائتلاف امنا در مجلس آینده می‌داند، با تصویب شورای مرکزی حضور وی به عنوان نفر شانزدهم فهرست امنا در دور دوم قطعی شد.

۱- سید نظام الدین موسوی
۲- احمد نادری
۳- ابراهیم عزیزی
۴-پ یمان فلسفی
۵- سمیه رفیعی
۶- ابوالفضل ظهره وند
۷- محمد سراج
۸- ابوالقاسم جراره
۹- زینب قیصری
۱۰- ریحانه اخلاقی
۱۱- صالح اسکندری
۱۲- سید مرتضی محمودی
۱۳- بیژن نوباوه وطن
۱۴- حسین صمصامی
۱۵- مجتبی رحماندوست
۱۶- مهدی شریفیان

جبهه پایداری و شانا

سخنگوی جبهه پایداری انقلاب اسلامی اسامی ضمن تاکید بر اهمیت حضور مردم در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: جبهه پایداری انقلاب اسلامی بر مبنای ادای تکلیف و انجام وظیفه، تلاش کرد با در نظر گرفتن شاخص‌های گفتمان انقلاب اسلامی در زمینه انتخابات و ویژگی‌های یک نماینده اصلح در مجلس شورای اسلامی نسبت به معرفی نامزدهای اصلح به مردم اقدام کند.

۱- علیرضا سلیمی
۲- غلامحسین رضوانی
۳- محمد سراج
۴- زهره سادات لاجوردی
۵- زهره طبیب‌زاده
۶- فاطمه قاسم پور
۷- مجتبی زارعی
۸- حسین صمصامی
۹- حسین نجابت
۱۰- محمدحسین حسین‌زاده بحرینی
۱۱- علی اصغر پورمحمدی
۱۲- حسن خجسته باقرزاده
۱۳- مهدی شریفیان
۱۴- مهدی عسگری
۱۵- عبدالحسین روح الامینی
۱۶- سعید آجرلو

جبهه ایران اسلامی

اسامی کاندیداهای مورد حمایت این تشکل سیاسی که با شعار «مجلس رفاه ملی» منتشرشده به شرح زیر است:

۱. سیدنظام الدین موسوی
۲. احمد نادری
۳. ابولفضل ظهره‌وند
۴. پیمان فلسفی
۵. سمیه گل‌پور چمرکوهی
۶. عطاء بهرامی
۷. ابراهیم عزیزی
۸. محمدحسین حسین‌زاده بحرینی
۹. محمد سراج
۱۰. علی‌اصغر پورمحمدی
۱۱. مجتبی زارعی
۱۲. صالح اسکندری
۱۳. مجتبی رحماندوست
۱۴. ابوالقاسم جراره
۱۵. زینب قیصری

جبهه مردمی ایران قوی

همچنین اسامی کاندیداهای جبهه مردمی ایران قوی در ۲۲ حوزه انتخابیه به این شرح اعلام شد:

حوزه انتخابیه تهران، ری و شمیرانات:
۱. علیرضا سلیمی
۲. محمدحسین حسین زاده بحرینی
۳. عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی
۴. زهره طبیب زاده نوری
۵. مجتبی رحماندوست
۶. ابراهیم عزیزی
۷. حسین صمصامی
۸. زهره سادات لاجوردی
۹. سید نظام الدین موسوی
۱۰. پیمان فلسفی
۱۱. ابوالقاسم جراره
۱۲. فاطمه قاسم پور
۱۳. سمیه رفیعی
۱۴. مجتبی زارعی
۱۵. محمد سراج
۱۶. سمیه گل پور

جمعیت جوانان انقلاب

دبیرکل جمعیت جوانان انقلاب اسلامی، با اشاره به برگزاری نشست مشترک برخی اعضای ستاد انتخابات این حزب با برخی راه یافتگان به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران ری شمیرانات اسلامشهر و پردیس با تاکید بر تأثیر مشارکت مردم در انتخابات به عنوان یکی از ابزارهای اصلاح امور و تقویت هرگونه تصمیمات بر سر رفع مشکلات جامعه از تعیین ۱۶ کاندید مورد حمایت این حزب در انتخابات دور دوم حوزه تهران خبرداد.

۱- علی طهرانی مقدم
۲- پیمان فلسفی
۳- سمیه گلپور
۴- مهدی شریفیان
۵- احمد نادری
۶- غلامحسین رضوانی
۷- علی اصغرپورمحمدی
۸- سیدنظام الدین موسوی
۹- مجتبی زارعی
۱۰- فاطمه قاسمپور
۱۱- علیرضا سلیمی
۱۲- ابوالقاسم جراره
۱۳- محمد سراج
۱۴- مرتضی محمودی
۱۵- حسن خجسته باقرزاده
۱۶- سمیه رفیعی

جامعه اسلامی مهندسین

جامعه اسلامی مهندسین با انتشار بیانیه‌ای ضمن انتشار فهرست کاندیداهای مورد حمایت خود در دور دوم انتخابات مجلس تاکید کرد: امید است با حضور پرشور واجدان شرایط در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی و لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی و تجدید بیعت با آرمان‌های امام راحل عظیم الشان و شهدای گلگون کفن، شاهد انتخاباتی پرشور و دشمن شکن باشیم.

اسامی به ترتیب بالاترین آرا مأخوذه در دور اول عبارتند از:

۱. احمد نادری
۲. سمیه رفیعی
۳. حسین نجابت
۴. عبدالحسین روح الامینی
۵. ابوالقاسم جراره
۶. زهره سادات لاجوردی
۷. علیرضا سلیمی
۸. صالح اسکندری
۹. محمدحسین حسین زاده بحرینی
۱۰. سمیه گلپور چمرکوهی
۱۱. علی اصغر پورمحمدی
۱۲. علی طهرانی مقدم
۱۳. سیدنظام الدین موسوی
۱۴. مجتبی رحماندوست
۱۵. مهدی شریفیان
۱۶. غلامحسین رضوانی

صبح ایران

لیست صبح ایران ۱۳ داوطلب مورد حمایت خود برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران را معرفی کرد.

۱- ابوالفضل ظهره‌وند
۲. عطا بهرامی
۳. علی تهرانی‌مقدم
۴. سمیه گلپور
۵. ابراهیم عزیزی
۶. بیژن نوباوه‌وطن
۷. احمد نادری
۸. زینب قیصری
۹. پیمان فلسفی
۱٠. سمیه رفیعی
۱۱. صالح اسکندری
۱۲. سیدمرتضی محمودی
۱۳. ابوالقاسم جراره

خانه انقلاب

اسامی کاندیداهای مورد حمایت «خانه انقلاب» به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر است:

۱. علی تهرانی‌مقدم
۲. محمدحسین حسین‌زاده بحرینی
۳. مجتبی رحماندوست
۴. غلامحسین رضوانی
۵. سمیه رفیعی
۶. مجتبی زارعی
۷. محمد سراج
۸. علیرضا سلیمی
۹. زهره طبیب‌زاده نوری
۱۰. ابراهیم عزیزی
۱۱. پیمان فلسفی
۱۲. زینب قیصری
۱۳. سمیه گلپور
۱۴. زهره‌سادات لاجوردی
۱۵. سیدنظام‌الدین موسوی
۱۶. احمد نادری

مرحله دوم انتخابات مجلس روز جمعه بیست و یکم اردیبهشت، در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می‌شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند. این انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

در انتخابات تمام الکترونیکی، علاوه بر احراز هویت رأی دهندگان، ثبت رأی و شمارش آن هم الکترونیکی است. در این روش، به رأی‌دهندگان به جای تعرفه کاغذی، «کارت تعرفه» داده می‌شود. کارت‌های تعرفه روی محلی مشخص از صندوق‌های الکترونیکی گذاشته می‌شود و رأی دهندگان شماره (کد) نامزدها را ثبت می‌کنند.

کسانی که در مرحله اول رأی نداده باشند، می‌توانند در هر حوزه‌ای رأی دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رأی داده باشند، فقط در همان حوزه می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند.

بازه سنی برای شرکت در انتخابات ۱۸ سال است؛ بنابراین افراد متولد پیش ۱۳۸۵/۲/۲۱ می‌توانند در انتخابات روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه شرکت نمایند. تشخیص اینکه افراد در مرحله اول در چه حوزه‌ای رأی داده‌اند از طریق دستگاه احراز هویت و سیستم‌های موجود در شعب اخذ رأی انجام می‌گیرد.

ستاد انتخابات کشور اعلام کرده است که مردم می‌توانند با مراجعه به سامانه «انتخاب ایران»، از سوابق نامزد مورد نظرشان جویا شوند.

کد خبر 751899

دیگر خبرها

  • خیران آبرسان فرشتگان حیاتبخش/گامی بلندبرای آبرسانی به مناطق محروم
  • رقابت لیست‌ها در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • برادر همسر رهبر انقلاب: به واسطه های چند رجال سیاسی گفتم با هیچ کسی ملاقات نمی کنم /می خواهم در مجلس مستقل باشم
  • تب و تاب لیست‌های انتخاباتی در واپسین ساعات مجاز تبلیغات
  • کاندیداهای دور دوم انتخابات برای ورود به مجلس چقدر باید رأی بیاورند؟
  • اختصاص بخشی از ظرفیت مسکن ملی برای کارگران / آخرین اقدامات انجام شده برای مسکن کارگری
  • اختصاص بخشی از ظرفیت مسکن ملی برای کارگران
  • فیلم/رضوانی: برخی‌ها فیگور ریاست مجلس گرفته‌اند اما پاپس‌ می‌کشند
  • خبر مهم شورای نگهبان برای کاندیداهای دور دوم انتخابات
  • محسن رضایی در جلسه شورای مرکزی شورای وحدت